Reformer sessies starten!

Lieve allemaal,

Allereerst natuurlijk nog de allerbeste wensen voor 2024: ik hoop dat we allen een gezond en gelukkig nieuw jaar zullen hebben met veel inspiratie en uitdaging!
Zoals jullie weten focus ik vanaf heden al mijn aandacht op de Pilates Reformer sessies; onderstaand vind je alle informatie over deze (voor velen) nieuwe trainingsmethode.

Voor wie is de Reformer geschikt?
Daar kan ik heel kort in zijn: voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in het eigen lichaam en de persoonlijke manier van bewegen. Waar ben je sterk of zwakker? Waar zit jouw spanning en waar haal je jouw kracht vandaan? Wat hebben blessures voor invloed (gehad) op jouw manier van bewegen? We kijken naar deze en nog vele andere factoren om zo een manier te vinden om je sterker, soepeler en bewuster te maken. 

Solo of Duo
Je kunt een reformer sessie alleen of met een partner volgen. Deze partner kun je zelf zoeken of ik koppel je aan iemand die ook interesse heeft in een duo sessie (en qua fitheid en eventuele blessures bij je past)

Prijzen en inschrijven
Kijk bij ’prijzen’ voor de actuele prijzen.
Inschrijven kan nog ’ouderwets’ door me te appen, mailen of bellen, maar je kunt je ook inschrijven via het digitale systeem op de site (kijk bij ’reserveren’).

Mocht je nog vragen hebben aarzel dan niet om me te contacten, ik hoop je binnenkort eens op de reformer te mogen begroeten!

Liefs Karen