Geen les tm 2 juli (muv Yin yoga)

Lieve allemaal,

Helaas heb ik Corona opgelopen en zullen er komende week, met uitzondering van de Yin Yoga van Inez, geen lessen zijn. Dus van 27 juni tm 2 juli zullen er geen lessen zijn. De lessen zullen weer starten op maandag 4 juli.
Deze week toch lekker les volgen? Kom eens een fijne Yin Yoga proberen bij Inez op maandagavond om 20.15-21.30!
Ik zal alle inschrijvingen van deze week terug boeken op de kaart en je kaart met een extra week verlengen.

 

Zomerrooster
In sommige lessen kun je merken dat de zomer begonnen is en is het al wat rustiger. In de maanden juli en augustus zal ik sommige lessen samen voegen of van het rooster halen naargelang de drukte in de les:

Vanaf 9 juli zal de Pilates les van zaterdag 10.15-11.15 niet doorgaan. Dit duurt t/m zaterdag 29 augustus. In de zomer heb je op zaterdag nog de mogelijkheid om de Yoga/Pilates Flow van 9.00-10.00 te volgen, maar de Pilates les zal in deze periode dus vervallen. In september komt deze les weer terug op het rooster.
Voor de andere lessen op het rooster geldt dat ze doorgaan bij voldoende deelnemers (minimaal 4). Schrijf je dus tijdig in (of uit) voor je les!

Strandyoga
Ook dit jaar ben ik weer van plan een paar keer naar Petten te gaan voor een heerlijke yoga les op het strand! De eerste strand yoga is gepland op donderdag 21 juli van 19.00-20.30. Laat me weten of je mee wilt doen!

1 augustus tm 14 augustus ben ik op vakantie en zullen er geen lessen zijn, behalve de yin yoga.
Inez gaat iets later op vakantie: op maandag 15 en maandag 22 augustus is er geen yin yoga.

Ik hoop dat jullie allen een heerlijke zomer hebben en mocht je vragen of opmerkingen hebben dan kun je me altijd mailen of appen.

Liefs Karen en Inez