Nieuwsbrief avond lockdown

Lieve allemaal,

Helaas beinvloeden de nieuwe Corona maatregelen ook onze yoga en pilates lessen en zal er per direct het volgende veranderen:

Avond lessen in de zaal
Per direct mogen wij na 17.00 geen groepslessen meer geven in de yoga zaal. Dit betekent dat de Hatha en Yin yoga van maandag avond en de Pilates en Vinyasa yoga van woensdagavond komen te vervallen. Alle ochtendlessen blijven gewoon doorgaan.

Zoom
Ook zullen er in de avonduren geen Zoom lessen zijn. Ik heb bij mezelf gemerkt dat, door alle maatregelen en de bijbehorende stress, de rek er bij mij een beetje uit is en vandaar dat ik de avonden nu even vrij houd om weer wat meer rust te vinden. 
Het is wel mogelijk om bij de ochtendlessen met Zoom mee te doen. Als je je hier voor wilt in schrijven, vind je deze optie nu ook in het Momorooster.
Op je eigen moment een les volgen? Op YouTube vind je bij ’Yoga & Pilates Schagen’ nog steeds vele gratis lessen!

Strippenkaarten
Omdat voor sommigen van jullie de lessen gewoon zullen doorgaan en voor anderen niet, is het lastig om strippenkaarten aan te passen. Mocht je de komende weken niet in staat zijn om naar de les te komen dan is het altijd mogelijk om de einddatum van je strippenkaart aan te passen zodat je geen lessen verliest. Wel wil ik jullie vragen om dit zelf een beetje in de gaten te houden en me te contacten als je je kaart aangepast wilt hebben. 

Afstand / Mondkapjes
We willen je vragen om weer een mondkapje te dragen bij het betreden en verlaten van de studio. Op je matje mag deze af. In de zaal houden we natuurlijk al 1.5 meter afstand, maar probeer dit nu ook in de lounge en kleedkamer zo goed mogelijk te doen. 


Kerstvakantie

De kerstvakantie is dit jaar van zaterdag 25 december tm zondag 9 januari, dan zijn er geen lessen.

 

Liefs Karen